Lasten ja nuorten kulttuuritoiminta

 

Kuvassa Miina ja Manu jouluisessa maisemassa

Miinan ja Manun Joulu

Raahesali 18.11. klo 14
Liput 10 €
Perhelippu (4 hlöä) 35 € 
(hinnat sisältävät palvelumaksun)
HUOM. Perhelippu myynnissä vain Raahesalin lipunmyynnissä. Vammaisavustajille ilmaislippu.

Miinan ja Manun Joulu on koko perheen perinteinen joulutarina. Näytelmässä joulupukki on hukannut muistitikkunsa jolla on kaikki maailman lasten lahjatoiveet ja tonttujen keräämät kiltteystiedot. 

Sankarikissojen ja joulupukin  lisäksi mukana nähdään Jänkä Joonas sekä jääkiekkoa pelaava Tunturikettu. Kaunis talvinen lavastus ja musiikki on tärkeässä osassa tässä joulun tunnelmaan johdattavassa kertomuksessa. 

Kesto 50 min.

Järj. Raahen kulttuuripalvelut


Maisteri Molton Sävelsoppa! 
25.11. klo 15.
Liput 10 €
Perhelippu (4 hlöä) 35 € 
(hinnat sisältävät palvelumaksun)
HUOM. Perhelippu myynnissä vain Raahesalin lipunmyynnissä. Vammaisavustajille ilmaislippu.
 
Maisteri Molton albumi Sävelsoppa soi nyt digijulkaisuna ja omalaatuinen musiikinopettaja kiertää esittämässä laulujaan ympäri Suomen. Maisteri Molto on pakannut mukaansa soittimien lisäksi sävelsoppakattilan ja sävelsalkkuja, joista löytyy erikoisia vihjeitä lauluista. Konsertissa kuullaan Pikku Kakkosesta tuttuja kappaleita uusin sovituksin sekä uutta materiaalia Sävelsoppa -albumilta.

Maisterilla on mukana tutut puhallinsoittimensa klarinetti, bassoklarinetti, tenorisaksofoni ja nokkahuilu. Lisäksi konsertissa kuullaan huippumuusikoiden soittamana viulua ja sähkökitaraa. Konsertti on vuorovaikutteinen, joten yleisö saa kuuntelemisen lisäksi halutessaan laulaa, rytmitellä ja liikkua konsertin aikana. Laulujen koreografiat ovat tanssinopettaja Niina Mannisen tekemiä ja näitä lapsille sopivia liikkeitä voi tanssia oman paikan edessä. Konsertissa
myös aikuinenkin saattaa oppia uusia asioita musiikista. 

Maisteri Molto on omalaatuinen musiikinopettaja, jossa on ripaus klovnia ja hyppysellinen kapellimestaria. Hän rakastaa musiikkia ja on vahvasti tunteidensa vietävänä. Joskus tunteenpurkaukset saattavat vaikuttaa uhmaikäisen kiukuttelulta, mutta onneksi ne menevät nopeasti ohi ja jälleen musiikki soi. Maisteri Molto rakastaa mielikuvituksellisia pukuleikkejä ja muusikot saavat päällensä omintakeisia luomuksia. Sävelsoppa -konsertin käsikirjoituksessa löytyy uutta, mutta myös tuttuja elementtejä on mukana. Nukahtaako maisteri Molto jälleen kesken konsertin? Miksi Itämeren kala on sävelsalkussa? Tule katsomaan ja kokemaan Sävelsoppa -show! 

Esitys kestää 45 minuuttia ja sen jälkeen voi halutessaan jäädä juttelemaan Maisteri Molton kanssa.


Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.
- Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.


 

Raahe Rock Academyn tunnus.

Rock Academy Raahe – Stormy Sounds

Raahessa on alkanut Turussa kehitetty bänditoiminta! Hae bändilläsi mukaan - lisätietoja www.nastanetti.fi/rockacademyraahe/