Tapahtumat

Kulttuuripalvelut järjestää erilaisia tapahtumakokonaisuuksia ympäri vuoden.

Täältä löydät lisätietoja kesällä järjestettävistä Pekanpäivistä, syksyn Taiteiden yöstä ja Kirjamessuista. Kulttuuripalvelut vastaa myös Kansallisen veteraanipäivän sekä itsenäisyyspäivän juhlallisuuksista. 

Raahen rikkaan kulttuuritoiminnan mahdollistaa suuri joukko aktiivisia yhdistyksiä. Heistä löydät lisätietoa "Raahelaisia kulttuuriyhdistyksiä" -sivultamme.

Tulethan viettämään aikaasi huippujatsin parissa äläkä unohda tutustua upeisiin museokohteisiimme. Elokuvatarjonnasta Raahessa vastaa Movie Company Alatalo Oy.

Tulevista tapahtumista löydät tietoa myös etusivulta. Ja jos et löydä tarjonnastamme mieluisia esiintyjiä, voit aina esittää meille toiveita osoitteeseen tapahtumataloatraahe.fi (tapahtumatalo[at]raahe[dot]fi)

Lippuja ennakkoon:

Raahesalin lipunmyynti
Kirkkokatu 28, 92100 Raahe
puh. 044 439 3237, lipunmyyntiatraahe.fi (lipunmyynti[at]raahe[dot]fi)
Liput netistä: tiketti.fi/raahesali

Avoinna ma – pe klo 10 – 17 sekä tunti ennen tilaisuutta.
Meillä käy Smartum-, Virike- ja Tykysetelit sekä -kortit, ePassi ja Eazybreak.

Muistathan, että lunastettu lippu on ostopäätös. Emme palauta rahoja ostetuista lipuista, paitsi jos tilaisuus on peruttu tai siirretty.

Lipunhintaan on lisätty palvelumaksumme. Nettilippuun on lisätty toimituskulut.

Emme varaa lippuja tapahtumiin. Tarvittaessa lähetämme liput postitse laskun kera tai ne voi ostaa netin kautta sähköisesti. Isot ryhmävaraukset yrityksille ja yhdistyksille onnistuvat. 

Ohje peruttujen tapahtumien lippujen maksatusta varten

Jos olet ostanut lipun meidän lipunmyyntipisteestämme Tapahtumatalossa, toimittakaa lipun tiedot (myös valokuva lipuista), yhteystietonne sekä pankkitilinnumeronne osoitteeseen lipunmyyntiatraahe.fi (lipunmyynti[at]raahe[dot]fi) palautuksen saamiseksi. Voitte myös soittaa p. 044 439 3237 tai käydä paikan päällä Tapahtumatalossa.

Jos taas olet ostanut lipun netistä tiketti.fi-sivun kautta, toimikaa perässä olevan linkin ohjeiden mukaisesti. Linkki: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

Lippupalautuksista perimme palveluhinnaston mukaisen maksun. Palvelumaksut määräytyvät lipun hinnan mukaan seuraavasti:

Palvelumaksut:
Lipunhinta 0 – 15 € + 1,5 € / lippu
Lipunhinta 15,01 – 50 € + 2,5 € / lippu
Lipunhinta 50,01 € - 150 € + 3,5 € / lippu
Lipunhinta 150,01 € -> + 4 € / lippu